Незаконне встановлення вивіски – що за неї «світить» власнику?

встановлення вивіски - Арт_Бро

Вивіска – це дуже важлива деталь, на яку звертається особлива увага. Якщо необхідно відкрити свій магазин або надати будь – які послуги, рано чи пізно, виникне питання встановлення вивіски. Ця процедура має декілька етапів. Один з них – це узгодження малої архітектурної форми. У місті Львів дозвіл на встановлення вивіски дає Львівська міська рада. Весь процес, який стосується цього питання контролює лише вона.

Що необхідно зробити для того, щоб отримати такий бажаний дозвіл?

В першу чергу в «дозвільний офіс» подається пакет документів. До його складу входить :

  1. Заява на ім’я начальника управління архітектури;
  2. Копія свідоцтва, яка підтверджує, що ви є суб’єктом господарської діяльності;
  3. Паспорт вивіски (в ньому повинно бути фото місця розташування майбутньої вивіски, ескіз вивіски, в якому зазначений розмір та місця кріплення);
  4. Копія документа, який надає право користуватися приміщенням, в якому буде проводитися діяльність.

Після того, як всі документи для схвалення подані, заява іде на розгляд. Якщо зауважень до проекту не має, робоча група дає дозвіл на встановлення. Радимо одразу бути присутнім на засіданні комісії. Це підвищить шанси отримати позитивне рішення, адже Ви зможете відповідати на питання та отримувати зауваження, якщо такі будуть мати місце.

Якщо ви не демонтуєте вивіску самостійно, її конфіскують уповноважені для цього особи. Вивіски, що були встановленні без дозволу, через деякий час, будуть примусово демонтовані. Після демонтажу вони відвозяться на загальний склад «могильник». Тому краще робити все по закону, щоб потім не довелось замовляти нову рекламу.

Наша компанія допоможе отримати дозвіл на вуличну рекламу!

Завдяки достатньому досвіду і професіоналізму співробітників компанії, надається можливість отримати дозвіл на рекламу за короткий час. Компанія візьме на себе всі технічні і юридичні моменти.

Арт_Бро – це компанія, яка цінує ваш дорогоцінний час. Підхід до кожної ситуації окремо є головним кредом, тому встановлення вивіски буде практично непомітною процедурою.

Спеціалісти Арт_Бро допоможуть не тільки пройти всі інстанції, а і посприяють якісній розробці дизайну. Це можуть бути звичайні архітектурні форми, світлодіодні вивіски та об’єкти з інших матеріалів та видів.

То Ви вирішили зробити свою компанію відомою? Тоді звертайтеся за допомогою в Арт_Бро!

Незаконне встановлення вивіски – що за неї «світить» власнику?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *