Наклейки для просування бренду

Просування бренду необхідно для впізнаваності та популярності серед потенційних клієнтів. Просування має багато ефективних способів. Одним з них є виготовлення наклейок. Використання наклейок сьогодні можна побачити в будь-яких сферах нашого життя. У рекламному бізнесі та маркетингу особливо популярними стали самоклеючі наклейки.

Наклейка – ефективний спосіб просування бренду! Вони роблять ім’я компанії більш популярним, а бренд впізнаваним. Їх можна використовувати: для брендування упаковки з товаром, розміщувати на автомобілі і громадському транспорт, на вітрини магазинів, на підлогу в супермаркетах та інше.

просування бренду - Арт_Бро Львів

Просування бренду за допомогою наклейок від Арт_Бро Львів. Переваги друку наклейок

Одним з основних напрямків дизайн студії Арт_Бро – створення креативного бренду і просування бренду різними способами. Ефективне формування бренду має наступні етапи створення:

  • Опис цілей проекту, стратегія бренду, ідея бренду, планування, складання
  • Маркетингові дослідження (аналіз ситуації на ринку)
  • Складання технічного завдання для розробки елементів бренду
  • Контроль виконання роботи
  • План просування бренду, моніторинг його ефективності

Прикрашаючи продукцію наклейками з логотипом компанії, Ви приводите до збільшення продажів. На них можна розмістити не тільки логотип і слоган компанії, а й інформацію про послуги, знижки, майбутні акції. Контактні дані та інформація про виробника підвищать довіру. Для кожної фірми розробляється індивідуальний дизайн, який сприяє просуванню бренду.

У чому основна перевага наклейок:

  1. Універсальність. Їх можна клеїти на різну поверхню
  2. Інформативність. Можливість нанести будь-яку інформацію в хорошій якості
  3. Простота використання і догляду
  4. Довговічність. Наклейки можна використовувати при будь-яких температурних режимах
  5. Бюджетність. Можливість підібрати матеріал і друк відповідно до виділеного бюджету на рекламу

Замовити наклейки для просування бренду можна в дизайн студії Арт_Бро. Наші дизайнери визначать, який макет наклейки точно відобразить ключові цілі Вашої рекламної кампанії. Наклейка буде поєднуватися з корпоративним стилем. Вам нададуть кілька варіантів ескізів для того, щоб ви змогли вибрати найбільш вподобаний. Звернувшись до професіоналів, Ви зможете зробити свій бренд впізнаваним!

Наклейки для просування бренду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *