Чому важливо створити блог на сайті?

Хочете популяризували свій бренд? Треба створити блог. Він оформлюється зовсім не через те, що власники порталу люблять писати у вільний час. Його функція в оптимізації сайту для пошукових систем. Постійно оновлювана інформація покращить позицію сторінки серед океану конкурентів. Ефект досягається за допомогою сео та см-інструментів. До того ж, це зробить веб-портал корисним для користувача, задовільнить асесорів та підвищить відвідуваність.  

створити блог - Арт_Бро

Як створити блог та чим його наповнити

Популяризація порталу можлива за умови логічного введення в інформаційні матеріали ключових слів, що співпадають з низькочастотними (конкретизованими) запитами. Добре діють і контекстні посилання на потрібні сторінки. Але необхідно контролювати кількість таких інструментів, адже, перевантаження ними дає протилежний результат. Пошукові системи відкидають переспамлені матеріали, плагіат чи некорисну інформацію з високим вмістом “води”.

Створення та оформлення блогу повинно виконувати певні завдання:

  • Повідомити аудиторію про ваші послуги чи товари;
  • Надати корисну інформацію, яка виділятиме сайт серед інших, а при потребі покупки змусить згадати саме вас;
  • Покращити позицію на просторах пошуковиків.

Мало просто створити блог, додавши нову вкладку в меню. Треба постійно слідкувати за тенденціями та новинами в ніші товарів і послуг. Чітко збалансувати кількість інформаційного та рекламного контенту. Залишатися цікавим та актуальним для споживача. Користуватися тегами, соціальними мережами, правильно обирати ключі та насичувати ними інформацію у оптимальній кількості. Допомогти з наповненням блогу може копірайтер та СЕОспеціаліст.

Ваш контент повинен залишати приємний післясмак

Творча команда “Арт_Бро” пропонує створити унікальний та цікавий контент. Ми розробляємо індивідуальне технічне завдання, в якому прописуємо чіткі вимоги до кожного авторського матеріалу. Це забезпечує максимальну ефективність нашої роботи. За свої гроші ви отримаєте, виключно, унікальний матеріал.

Ваш портал буде цікавим та, водночас, оптимізованим. Бо над ним працюватиме команда професійних редакторів та авторів, що з закритими очима орієнтуються в світі СММ.  

Приїжджайте у Львів або телефонуйте! В нас круті ціни та відмінна якість роботи!

Ми знаємо, як “подружити” ваш бізнес з клієнтами та пошуковиками!

Чому важливо створити блог на сайті?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *