Потрібен копірайтер? Тоді Вам до нас!

Маєте власний бізнес в Інтернеті? Тоді вам потрібен копірайтер. Власний комерційний сайт повинен бути наповнений текстовою та графічною інформацією. Вона повинна бути не просто читабельною, а й змістовною. Крім того, хороший текст повинен підняти вашу сторінку в рейтингу пошукової системи. Тому питання написання краще довірити професійному автору. Економія на оплаті за тексти тут принесе збитки бізнесу. Адже якісний контент – запорука того, що про вас дізнаються і у вас придбають.

Для написання яких матеріалів потрібен копірайтер?

потрібен копірайтер - Арт_Бро

Перше, на що слід звернути увагу – створення карток товару. Вони повинні бути лаконічними і при цьому давати користувачеві максимум інформації. У них необхідно вставити ключові слова, які найбільш відповідають популярним пошуковим запитам по темі. Наприклад, якщо вам потрібно продати постільну білизну, в опис треба включити фразу “постільна білизна Україна”. Вибирати такі фрази слід, виходячи з аналізу Google Trends. І вони повинні виглядати в матеріалі до місця і природно. Також, заборонено перенасичувати ними текст, інакше вийде заспамлений контент.

Друге, для чого потрібен копірайтер – написання рекламних статей. Якісний маркетинговий текст штовхає покупця до замовлення саме у вас. Він не тільки описує очевидні вигоди від покупки, але і підносить їх так, щоб людина не захотіла покинути сторінку. На це працюють чіпляючі заголовки, принцип перевернутої піраміди і заклик до дії.

До того ж, не заважає завести і тематичний блог. Хороші інформаційні статті, опубліковані регулярно, допоможуть залишати сайт популярним. Корисні для потенційного клієнта матеріали приведуть його до вас ще раз. Особливо, якщо включати туди ненав’язливу рекламу послуг.

Тому, копірайтер потрібен для:

  • Написання картки товару;
  • Створення власного блогу і його поновлення;
  • Створення якісного рекламного контента;
  • Популяризації сайту і підвищення його “знаходження” по ключових запитах.

Довірте свій бізнес професіоналам

Компанія Арт_Бро пропонує до ваших послуг кваліфікованих копірайтерів та авторів. Ми відстежуємо трендові запити, складаємо технічне завдання і пишемо якісний контент. Ви отримаєте цікаві структуровані матеріали, підвищите свій рівень популярності і залучите нових клієнтів.

Величезний досвід у сфері рекламних послуг дозволяє нам безпомилково визначати бажання аудиторії.

У нас відмінна ціна. Якщо вам прямо зараз потрібен копірайтинг і реклама, ви можете замовити його тут. Співпрацюємо з містом Львів та з усією Україною.

Потрібен копірайтер? Тоді Вам до нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *