Брендбук – спосіб завоювання нових клієнтів

брендбук - Арт_Бро

Брендбук – основа організації сильної корпоративної культури і систематизації відомостей про компанію. Дизайн-студія «Арт_Бро» надає широкий спектр послуг зі створення макетів, розробки дизайну та проведення ребрендингу вашого бізнесу.

Що таке брендбук і яка його роль у розвитку бренду?

Розрізнені раніше заходи щодо визначення мети і місії бренду, його ролі в житті цільової аудиторії, сьогодні придбали єдину форму. Комплексний підхід до створення іміджу та фірмового стилю організації дозволив більш ефективно і цілеспрямовано підвищувати впливовість бізнесу на ринку.

Брендбук є документом, в якому відображена стратегія розвитку і концепція корпоративної культури. Систематизована подача інформації полегшує роботу співробітників і сприйняття бренду потенційними клієнтами. Додатковою опцією вважається управління репутацією фірми і стандартизація застосування атрибутики.

Під атрибутикою мається на увазі колірне рішення, дизайнерські елементи і рекомендації по роботі маркетингового відділу. Простіше кажучи, атрибутика – це візуальна комплектація бізнесу починаючи з вибору квітів бренду і закінчуючи інтер’єром корпоративних приміщень. Ось що входить в поняття брендбуку:

  • Розробка атрибутики бренду і правил застосування елементів дизайну і стилю;
  • Визначення цільової аудиторії та етики спілкування з потенційними клієнтами;
  • Приведення мети, іміджу, ідеології та оформлення корпоративних документів до однакової форми;
  • Інформування співробітників компанії про цілі та місії розвитку фірми.

Цей інструмент особливо актуальний для створення і розвитку мережі філій та франшизи в місті Львів. Метод допомагає уніфікувати елементи корпоративного стилю і позиціонувати розрізнені відділення, як складовий елемент глобальної компанії.

Допомога фахівців «Арт_Бро»

Удавана простота розробки якісного брендбуку виявляє ряд ключових моментів. Недостатньо володіти даром художника, потрібно вміти бачити повну картину і тісно взаємодіяти із замовником на кожному етапі. Ціна послуги складається з багатьох чинників таких, як обсяг роботи, супутні заходи і особливі побажання замовника. В попередній статті ми вже писали про блокноти з логотипом.

Талановиті дизайнери студії «Арт_Бро» готові впорядкувати існуючі напрацювання, розробити з нуля під ключ елементи фірмового стилю і провести ребрендинг бізнесу. Ви можете уточнити інформацію і замовити розробку брендбуку за телефонами, вказаними на сайті або за допомогою кнопки зворотного зв’язку.

Брендбук – спосіб завоювання нових клієнтів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *