Розробка брендбуку

брендбукРозробка брендбуку це дуже важливий етап в житті компанії. Але що таке цей брендбук? Якщо Ви вирішили, що він вам потрібен, то напевно знаєте, що це таке. Але про всяк випадок давайте уточнимо. Брендбук – це документ, в якому детально описаний фірмовий стиль компанії.

Брендбук об’єднує в собі:

  • Атрибутика бренду (елементи дизайну і стиль)
  • Правила використання атрибутики
  • Цільова аудиторія бренду
  • Правила спілкування з клієнтом
  • Мета і філософія компанії

 

Замовити брендбук

Атрибутика брендбуку

Атрибутика включає в себе абсолютно всі елементи дизайну, колірні рішення і вказівки для роботи друкарні і дизайнера. В цей розділ входять всі візуальні елементи, починаючи від логотипу і кольорів компанії, закінчуючи стилем оформлення приміщень.

Правила використання регламентують застосування атрибутики і дозволяють забезпечити доречне використання елементів дизайну. Цільова аудиторія – це категорія людей, на яку спрямований результат діяльності бренду. Тут важливо все, від віку до соціального статусу і звичок.

Правила спілкування описують механізм взаємодії співробітників і клієнтів. Це дозволяє спростити навчання нових співробітників і оптимізувати роботу. Розробка бренд буку – це важливий і необхідний крок у створенні і розвитку компанії. Особливо актуальне це питання для компаній, які відкривають філії в різних містах, що працюють по франшизі і для тих, хто вирішив зробити ребрендинг і освіжити обличчя компанії.

Розробка брендбуку від Арт_Бро

Дизайн брендбуку від Арт_БроРозробка брендбуку

Розробка брендбуку – хто цим займається і чому

Не кожен художник – дизайнер може повністю розробити бренд бук. Для цього потрібно бачення всієї картини в цілому і взаємодію між замовником і виконавцем, засноване на довірі і розумінні. У команді Арт_бро, Ваш бренд бук буде зроблений максимально швидко і якісно, ​​з урахуванням всіх побажань. При створенні, бренд буку можна використовувати як вже існуючі напрацювання, так і створити все з нуля.

Якщо у Вас є свій фірмовий стиль, ми допоможемо упорядкувати наявну інформацію і заповнити прогалини. Найчастіше це правила використання існуючого дизайну, створення відсутніх елементів. Наприклад, якщо Ви ніколи не використовували в своїй роботі буклети (пропоную вставити посилання на сторінку з буклетами) або афіші (аналогічно з буклетами), ми розробимо їх з урахуванням вже існуючих частин фірмового стилю компанії. Треба мати на увазі, що не всі елементи розробляє саме дизайнер. Тому важлива його співпраця із маркетологом, який веде вашу компанію.

Якщо ж потрібно створити бренд бук з нуля або зробити ребрендинг у зв’язку з розширенням, фахівці Арт_бро допоможуть Вам у всьому, починаючи від створення нового  логотипу, який запам’ятовується до оформлення сторінок сайту і друку готової продукції.

Розробка брендбуку

Яка вартість брендбуку?
Ціна на розробку брендбуку від 7500,0 грн, залежно від обсягів роботи
Скільки часу займає розробка брендбуку?
Зазвичай – місяць, але точний дедлайн залежить від складності технічного завдання та кількості правок сторони клієнта
Що входить в брендбук?
Презентація логотипу, Фірмові кольори і шрифти, Фірмова графіка або патерни, Дизайн носіїв
Як замовити розробку брендбуку онлайн?
Залишити нам заявку на сайті, пошті, за телефоном +380936570363 +380974943165, написати у вайбер або ж телеграм
Який у вас досвід в розробці брендбуку?
Більше 7-ми років. Всі дизайнери мають вищу художню освіту. 

Замовити візитки