Логотипи: дизайн, реєстрація, розробка логотипу

Логотип від Арт_Бро - розробка, дизайн та реєстраціяБажаєте створити логотип, щоб він підкреслював унікальність бренду та запам’ятовувався? Звертайтесь у студію дизайну та реклами “Арт_Бро” у м. Львів! Розробимо дійсно гарний дизайн за доступною ціною. Ми чітко орієнтуємось у тенденціях та чудово вміємо виявляти смаки та бажання Замовника, надаючи максимально влучні ескізи.

Наш офіс знаходиться у місті Львів, але 90% замовлень приймається онлайн та виконується дистанційно. Тому, якщо Ви з іншого міста або країни, то розробка логотипу дизайнерами Арт_Бро, відбудеться на відстані без проблем. Досвід роботи в цій сфері понад 10 років. На рахунку компанії успішно розроблено понад 650 лого. 

Ціна розробки логотипів

Послуга Ціна
Дизайн логотипу з 0* 8000 грн
Переробка існуючого лого (редизайн)  від 3000 грн
Векторизація логотипу від 1500 грн
Реєстрація логотипу** від 3000 грн

* У вартість 8000 грн входить розробка логотипу та логобук. Якщо логотип має складні елементи і його потрібно вимальовувати, то вартість рахується по факту технічного завдання. 

** Під реєстрацією логотипу мається на увазі подання макету в Укрпатент на реєстрацію торгової марки. 

 

Створити логотип

Наші роботи

Більше робіт наших дизайнерів можете переглянути у портфоліо з логотипами

Питання – відповіді

Чи можна створити логотип онлайн?
Так. Залюбки будемо працювати з вами онлайн.
Яка ціна на логотип?
Вартість розробки лого – від 8000 грн. Ціна на логотипи високої складності рахується індивідуально
Скільки часу займає виготовлення логотипу?
Орієнтовно тиждень. Перші 2-3 дні розробляється графічна форма, потім після правок клієнта, лого опрацьовується в кольорах
В якому форматі буде мій логотип?
Готовий логотип надсилаємо замовнику в п’яти форматах – .cdr,  .eps,  .pdf,  .png,  .jpeg. Ці формати підходять для використання в поліграфії, виготовленні вивісок, використання на сайтах, друку та вишивці на одязі та сувенірній продукції. За вимогою, можливе збереження макету і в інших форматах.
Як виглядає процес створення логотипу?
Спочатку ми розробляємо кілька варіантів логотипів в чорно-білих кольорах. Це називається “графічна форма”. Клієнт обирає серед цих варіантів той, який йому найбільше подобається. Далі ми допрацьовуємо цей варіант – комбінуємо, вносимо поправки за побажаннями замовника, та проробляємо варіанти кольору.

Де мені замовити логотипи?

Кожному хотілося б просто зайти в інтернет-магазин і замовити логотип, який ідеально підходить до фірмового стилю компанії. Але індивідуальний дизайн гарантує, що ви отримаєте саме те, що підходить вашому бренду.

Запам’ятайте, логотип – це обличчя Вашої компанії на дуже довгий час. Тому він повинен бути лаконічним і незабутнім. Перш ніж купити логотип, переконайтеся, що точно знаєте, чого від нього хочете. Не потрібно вигадувати концепцію або стиль, це вже завдання наших дизайнерів. Вам потрібно просто розуміти, на кого орієнтований логотип, яка його аудиторія і яку мету переслідує бренд.

Ми всі розуміємо, що завдання бізнесу – приносити прибуток, але логотип повинен мати в собі ідею. У всіх великих брендів в основі логотипу була ідея.

У студії дизайну та реклами “Арт_Бро” працюють дизайнери з вищою художньої освітою. Ви легко знайдете з нами спільну мову та зможете втілити усі побажання. Ми чітко розуміємо, що Клієнту повинно бути комфортно спілкуватися з людиною, яка буде створювати обличчя його компанії.

Офіс Арт_Бро знаходиться за адресою м. Львів, вул. Жовківська, 30-В, офіс 5. 

Замовити логотип

Яким повинен бути дизайн логотипу?

Дизайн логотипу повинен вибиратися ретельно. Ми зібрали невеликий список критеріїв, дотримуючись яких були створені найбільш пам’ятні логотипи.

  • Ідея бренду
  • Цільова аудиторія
  • Стиль
  • Вибір кольору

Багато хто починає свій бізнес з різних причин. І на якому місці серед цих причин не знаходився би прибуток, логотип повинен відбивати саме ідею. Для чого ваш товар або послуга потрібна клієнтові? Як він вплине на нього, чи змінить він його життя? Чому саме ви, а не хтось інший? Відповіді на ці питання допоможуть зрозуміти, яким повинен бути логотип.
Друге питання – кому продати цю ідею? Можливо продукція підходить практично всім, а може ви спеціалізуєтесь на досить вузькій категорії людей. Тому логотип повинен викликати відгук у свідомості тих, на кого він орієнтований.

Також важливо, для яких ситуацій підходить продукт. Ваші послуги можуть підходити багатьом людям, але в певній ситуації. Найпростіший приклад – агентство з організації свят. Багато хто може скористатися його послугами, але його стиль повинен асоціюватися зі святом. Ну і само собою – колір. Дизайн логотипу повинен добре поєднуватися з фірмовим стилем і корпоративними кольорами. Арт_бро створить для Вас логотип, який запам’ятають. Звертайтесь!