Неонові вивіски – спосіб зробити бізнес помітним

неонова вивіска - Арт_БроНеонові вивіски – це саме те, що приверне увагу до вашого закладу! Завдяки великому вибору цікавих кольорів та формам, така вивіска вигідно виділить бізнес на фоні конкурентів, з банальними світловими коробами чи банерами. Замовте неонову вивіску та забезпечте потік клієнтів, які, наче метелики, злітатимуться на яскраве світло.

Замовити неонову вивіску 

Що таке вивіска з неону

Неонові вивіски мають за основу скляну трубку з інертним газом всередині. Для надання необхідної форми її нагрівають пальником і вигинають у потрібних місцях. Під дією напруги трубка починає світитися.

Широкий кольоровий спектр таких вивісок досягається поєднанням різних газів та використанням флуоресцентних фарб.

Яскравий неон підходить не тільки для створення реклами. Вдома ви можете повісити такі вироби в кімнату, у якості прикраси чи нічника та насолоджуватися казковою атмосферою.

Однак, неонові вивіски мають і суттєві недоліки:

  • крихкі трубки легко розбити;
  • скло під дією сонця й низьких температур змінює фізичні властивості й починає пропускати газ.

Тому ми не радимо скляні конструкції для розміщення на фасадах. Часто, під виглядом неону, виробники пропонують псевдонеонові конструкції. Вони виготовляються із гнучких силіконових трубок зі світлодіодами, випромінюють яскраве світло і стійкі до погодних умов. Виглядають вони дуже схоже, до неонових, але значно дешевші, тому ми одразу пояснюємо різницю. 

Доступні для замовлення кольори неону

кольори неонових вивісок - Арт_Бро

Скільки коштують неонові вивіски

Ціна замовлення залежить від кількості погонних метрів скляної трубки, використаних на виготовлення замовлення. Індивідуальний розрахунок проводиться після створення макету на основі бажаного вигляду та розмірів.

Як довго чекати на виготовлення такого виробу

Виробництво неонової інсталяції триває 3–4 тижні. Це пов’язано із крихкістю скляної трубки, що лопається під час швидкого нагріву й вигинання. Для тих, хто не готовий чекати, у нас є чудова альтернатива — псевдонеон. Він значно дешевший, підходить для будь-яких приміщень і вулиці.

Завітавши до нас в офіс, ви зможете порівняти зразки з обох матеріалів і обрати для себе оптимальний варіант. Територіально ми перебуваємо у місті Львів, але доставку замовлення здійснюємо у будь-яке місце країни та Європи.

неонові вивіски від рекламної компанії Арт_БроМонтаж вивіски з неону

Монтаж свої особливості залежно від того, кріпиться конструкція безпосередньо на стіну чи на основу.

У першому випадку потрібно забезпечити лише доступ до джерела струму і визначитись із місцем для трансформатора. У другому — скляні трубки кріпляться на кольорову або прозору пластину різної форми, що тросиками підвішується до стелі чи стіни.

Для зовнішнього розміщення необхідно ізолювати проводку й захистити скляні лампи від псування. Адже розбити їх досить легко, а відремонтувати складно. У разі пошкодження трубок доведеться змінювати всю конструкцію.

 

Чому варто купити неонову вивіску в Арт_Бро

  • Кожному замовнику ми пропонуємо безоплатний дизайн, так що ви відразу побачите кінцевий результат.
  • Рахуємо вартість вашого замовлення в день звернення.
  • Робимо одразу погодження в мерії. Розробляємо проєкт, що відповідає обов’язковим вимогам міської ради Львова. Економимо ваш час.

Як замовити неонову вивіску

Для замовлення в Арт_Бро необхідно повідомити лише розміри та напис майбутнього рекламного виробу. Далі ми візуалізуємо ваше бажання у вигляді макету і проводимо розрахунок.

Виникли питання? Телефонуйте, і ми розповімо все, що вас цікавить.

Питання – відповіді

Чи можна неонову вивіску затвердити в мерії?
Так, ми допомагаємо отримати дозвіл у відповідних органах.
Чи легко пошкодити неоновий виріб?
Так, бо трубки виготовляються з тонкого скла, і їх легко розбити.
Чому ціна на неонові вивіски така висока?
Виготовлення вивісок зі скла відбувається повністю вручну й потребує значних часових витрат для забезпечення належної якості. Більш дешевою альтернативою є псевдонеонові вироби, які мають більший термін експлуатації і можуть використовуватися на вулиці.
Які є варіанти доставки?
У нас є самовивіз, а також надсилаємо транспортними компаніями Нова Пошта, Міст Експрес та ін.
Чи є у вас сервісне обслуговування?
Так. Сервісне обслуговування включає: діагностику поломок, заміну блоку живлення.
Чи можна замовити лише макет?
Так. Раді всім нашим клієнтам.
Чи здійснюєте ви ремонт неонової вивіски?
Так. Проводимо швидко та якісно.
Чи можна застосовувати неонові вивіски в приміщенні?
Можна. Неонові вивіски ми не рекомендуємо розміщувати на вулиці, оскільки вони досить нестійкі до зовнішніх факторів. Для вулиці є чудова альтернатива – псевдонеон.
Який термін виконання замовлення?
Термін виготовлення складає до 20 робочих днів.

Залишились питання? Зв’яжіться з нами!

Безкоштовна консультація