Як працює контекстна реклама в інтернеті

як працює контекстна реклама - Арт_Бро

Як працює контекстна реклама? Щоб зрозуміти, як працює, потрібно знати, що вона собою являє. Контекстна реклама – текстові рекламні оголошення, що демонструються користувачам відповідно до їх інтересів. Це найбільш простий варіант для залучення цільової аудиторії, тому таргетинг грунтується саме на запитах на певні товари та послуги.

Принцип роботи контекстної реклами полягає в збігу ключових слів для користувача і рекламного запиту. Для її успішної роботи створюється семантичне ядро ​​- реєстр ключових фраз, слів за допомогою, яких пошукова система видає оголошення користувачеві. Грамотне створення семантичного ядра, сприяє формуванню релевантних пошукових запитів, безпосередньо впливає на результативність рекламної кампанії.

Наочним прикладом того як працює контекстна реклама є ТОП-10 пошукової видачі Google. Важливий вплив на розподіл місць у контекстній видачі, надає ціна, яку готовий заплатити рекламодавець за перехід потенційного покупця, наскільки посадкова сторінка і оголошення відповідають запиту користувача, CTR- показник клікабельності (рівень інтересу з боку відвідувачів).

    Як працює контекстна реклама в конкурентних умовах

Схематично робота контекстної реклами виглядає так, користувач натискає на зацікавивше його оголошення в пошуковій системі і переходить на сайт компанії рекламодавця. Якщо в одній видачі багато рекламних оголошень, то у кожного рекламодавця є вельми обмежений арсенал для залучення користувача саме на свій сайт. Навіть якщо оголошення потрапило в рекламну видачу за запитом згідно алгоритмам пошуковика, то це не означає автоматичний успіх. Користувач буде бачити заголовок і кілька рядків тексту – і тільки цим потрібно буде захопити його увагу.

Для вирішення подібних питань, фахівці можуть провести аналіз пошукової видачі і в залежності від того, які рекламні оголошення складають основну масу, створити яке вирізняється із загальної маси оголошення, яке дозволить обійти конкурентів в боротьбі за найбільш ефективного користувача.

як працює контекстна реклама - Арт_Бро

Зрозуміло, для успішної реалізації цих завдань необхідні спеціальні навички та інструменти, які навряд чи знайдуться у бізнесменів-фахівців в своїх сферах. Щоб не поступитися своїм успіхом конкурентам, раціонально вдатися до послуг професіоналів в області інтернет-маркетингу. Дизайнерська студія «Арт_Бро» забезпечить вам:

  • просування сайтів на перші позиції в Google;
  • збільшення потоку користувачів;
  • аналітику і оптимізацію рекламної кампанії.

Високий професіоналізм, відкритість, небайдужість – виділяють команду студії серед учасників рекламного бізнесу. Клієнти студії «Арт_Бро» успішні фірми. Їх відгуки кращий орієнтир для правильного вибору.

Як працює контекстна реклама в інтернеті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *