Економні та ефективні види реклами для бізнесу

Види реклами сьогодні існують різні, кожен з яких має свої переваги і недоліки. Провідні світові бренди і невеликі регіональні компанії вкладають величезні гроші в розробку друкованої, зовнішньої, мультимедійної та інтернет-реклами. Бізнес не може ефективно розвиватися без залучення і утримання цільової аудиторії.

види реклами - Арт_Бро

Види реклами

Яким би корисним і унікальним не був продукт, без гідного рекламування – він приречений на провал. Талановиті дизайнери студії «Арт_Бро» працюють над створенням оригінальної і результативної концепції представлення публіці товарів і послуг, відповідно до ваших побажань.

Найбільш ощадливими і ефективними визнані наступні види реклами:

  • Зовнішня реклама – виконується в різній формі і колірній гамі. Розрізняють стандартні плоскі вивіски, банери, об’ємні букви і інноваційні лайтбокси, панелі акрилайт. Такі типи реклами можуть надсилати текст чи графічну інформацію, оснащуються підсвічуванням і служать додатковою міською декорацією.
  • Поліграфія включає в себе створення афіш, буклетів, календарів, флаєрів і іншої друкарської продукції. Відмінною рисою рекламної продукції «на папері» є наявність логотипу компанії, фірмова колірна гамма, контактна інформація і опис пропонованих товарів / послуг.
  • Інтернет-реклама – відносно новий, але успішно зарекомендував себе маркетинговий інструмент. Сюди відносять контекстну рекламу, створення і SEO-просування сайтів, SMM, email-розсилки та інші методи залучення ЦА. Відрізняється зручністю збору статистичних і аналітичних даних для цілеспрямованого спілкування з потенційним клієнтом.

Залежно від продукту, замовник вибирає оптимальний варіант популяризації бренду. Кращий результат досягається шляхом комбінування кількох методів розкрутки.

Компанія «Арт_Бро» – рішення

Дизайн-студія «Арт_Бро» – молода перспективна компанія, що спеціалізується на створенні фірмового стилю, інтернет-просуванні, розробці і друку дизайнерської реклами за доступними цінами. Ми пропонуємо повний спектр послуг з виготовлення та запуску вашої рекламної кампанії в місті Львів та області.

Зв’яжіться з менеджером за телефонами на сайті або скористайтеся формою зворотного зв’язку, щоб обговорити нюанси співпраці і замовити якісне просування свого продукту на українському та світовому ринку.

Економні та ефективні види реклами для бізнесу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *