У Львові пройшов Велодень!

У Львові пройшов Велодень - Арт_Бро

19 травня о 10 ранку, на площі біля Оперного театру, відбувся Велодень. Зібралося близько 1 000 прихильників їзди на велосипеді та здорового способу життя.  

Велодень - Арт_Бро

Старт заходу “Велодень” відбувся об 11 годині. Учасники вирушили у заїзд довжиною в 20 км. Для участі в конкурсі необхідно було зареєструватися за посиланням у Фейсбук або пройти реєстрацію безпосередньо перед стартом, в палатках організаторів. Проїхатися могли всі бажаючі, від спортсменів на спортивних роверах, до любителів на звичайних велосипедах. Ця щорічна подія, була покликана залучити всі категорії населення до активного способу життя та збереження екології. Приємно, що на захід приїздили цілими сім’ями. Був навіть один динозавр (хлопець, переодягнений в костюм динозавра:)

Велодень - Арт_Бро

17 червня минулого року, ідентичний марафон пройшов у Трускавці. Фінансування надали veliki.ua, Майстерня Карамелі, Apple Room Store, ресторація Веранда. За підтримки партнерів: П’яна вишня, Трускавецька, кінотеатр Злата.

Велодень - Арт_Бро

Дизайн макети для рекламних матеріалів були виготовлені дизайнерами рекламної компанії “Арт_Бро”. Ми пропонуємо створення та виготовлення графічної реклами, плакатів, буклетів, тощо. Замовлення виконуються у короткі терміни та за приємними цінами. Завітайте у наш офіс та отримайте власні друковані матеріали, що підкреслять індивідуальність і стиль. На фото нижче наші роботи:

У Львові пройшов Велодень!

У Львові пройшов Велодень! У Львові пройшов Велодень!   У Львові пройшов Велодень!У Львові пройшов Велодень!

У Львові пройшов Велодень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *