Розміщення реклами у Львові

В українському законодавстві існує Закон про розміщення реклами. Згідно його визначень, усі види вивісок поділяються на інформаційні та рекламні. Рекламою не є табличка на рівні першого поверху будівлі, що повідомляє про наявність організації. Вказує її ім’я та робочі години. Інші види матеріалів вважаються рекламою. Органи управління на місцях мають право вносити свої корективи та встановлювати вимоги до зовнішньої реклами.

Правила розміщення реклами

розміщення реклами - Арт_Бро

Львів є старовинним містом, його історична частина знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Щоб запобігти псуванню культурних цінностей, влада встановлює доволі жорсткі вимоги. Існує заборона перенасичувати фасад одного будинку різними матеріалами. Чітко визначено і те, що дизайн має бути в спокійних тонах та без використання відверто штучних матеріалів. Їх краще замінити склом, деревом, бронзою, латунню і т. д. Можна використати ненатуральну сировину, але імітуючу природність. Проект, який подають до розгляду, складається з:

  • Інформації про підприємство та бажане місце розміщення;
  • Ескіза з деталізацією розмірів та вузлів кріплень;
  • Макета написів та шрифтів;
  • Інформації про те, з чого буде виготовлено майбутню вивіску;
  • Фото місця, де замовник планує розміщення.
  • Повні дані про виконавця.

Якщо все це зроблено та враховано правила розміщення реклами,  нарадча комісія повинна дати позитивну відповідь та затвердити паспорт вивіски. При розробці стилю краще врахувати сусідні вивіски та максимально витримати свою конструкцію у схожому дизайні. Крім того, параметр висоти має відповідати всім встановленим матеріалам вздовж цілої вулиці.

Довіртесь досвідченим

Арт_Бро є однією з провідних маркетингових компаній у Львові, ми орієнтуємося на стиль, закони та вплив на покупця. Звичайній людині важко самостійно створити гармонійну композицію, яку помітять клієнти та погодять чиновники. Креативність наших спеціалістів дозволяє це зробити. Витрачайте свій час з користю, а ми виконаємо свою роботу та віддамо готовий проект. Дизайнери та маркетологи виконають завдання вчасно та якісно. Ми проконсультуємо та запропонуємо рівень ціни, що вас влаштує. Нас цікавить ваша думка та концепція і ми будемо орієнтуватися на ваш смак.

Звертайтесь до нас і ви отримаєте результат, яким будете задоволені.

Розміщення реклами у Львові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *