Рекламні вивіски – для ефективної роботи бізнесу

рекламні вивіски - Арт_Бро

Рекламні вивіски – найпопулярніший метод просування товарів і послуг. Дизайн-студія «Арт_Бро» надає повний комплекс послуг по розробці, друку, обслуговуванні та отримання дозволів рекламних конструкцій в мерії міста Львів.

Види і особливості  рекламних вивісок

Вивіски відносять до категорії зовнішньої реклами. Головне завдання виробу – привертати увагу потенційних клієнтів. Дизайн вивіски повинен відповідати напрямку бізнесу і передавати повне уявлення про послуги вашої фірми.

Рекламні вивіски виготовляються в різних варіантах:

  • Об’ємні букви – ефективний інструмент просування. У поєднанні з підсвічуванням забезпечують привабливу цілодобову рекламу організації.
  • Світлові короби (лайтбокси) – інноваційний вид конструкції з підсвічуванням. Містить графічну або текстову інформацію на вибір клієнта.
  • Плоскі вивіски – несвітлова реклама, визнана найдемократичнішим і простим типом просування. При якісному виконанні виглядає не гірше підсвічених конструкцій.
  • Банери – поширений вид представлення товарів і послуг, особливо доречний у вигляді розтяжки над проїзною частиною.
  • Акрилайт – виріб з тонкого акрилового скла з гравіюванням (текстом, логотипом, малюнком).

Щоб не розчаруватися у виборі компанії, розробку вивіски в м. Львів доцільно довірити професіоналам. Так ви будете впевнені в ефективності і результативності обраної рекламної кампанії.

Після отримання бриф-анкети, талановиті дизайнери приступають до розробки унікального і привабливого проекту з урахуванням потреб бізнесу. Ми готові співпрацювати на кожному етапі створення і продовжити просування вашого бренду.

рекламні вивіски - Арт_Бро

Що ми пропонуємо?

Студія «Арт_Бро» візьме на себе клопоти по створенню макета, виготовленню реклами і попередньому затвердженню у Міській раді. Отримавши паспорт вивіски на руки, вам залишиться дочекатися установки конструкції і обслуговувати клієнтів, залучених оригінальною рекламою.

Ми організуємо схвалення вивіски в м. Львів після вашого схвалення макета на підставі наданих документів – уточніть перелік у нашого менеджера. Також посприяємо в отриманні патенту торговельної марки, якщо рекламний текст іноземною мовою.

Замовити рекламну вивіску під ключ за доступною ціною і максимізувати прибутковість своєї справи можна за телефонами у вкладці «Контакти» або в формі зворотного зв’язку.

Рекламні вивіски – для ефективної роботи бізнесу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *