Оптимізація сайтів від професіоналів

Оптимізація сайту – кропіткий процес, що вимагає певної підготовки. Дизайн-студія «Арт_Бро» пропонує повний спектр послуг зі створення та просування сайтів в місті Львів. Наші фахівці допоможуть підняти ресурс у видачі пошукових систем і збільшити відвідуваність в короткі терміни.

оптимізація сайтів - Арт_Бро

Що таке оптимізація сайту?

Від створення ресурсу до отримання потрібного результату власнику належить багато справ, пов’язаних з наповненням сторінки цінною інформацією і рекламою. Якщо ви хочете, щоб потенційні клієнти виявили ресурс в ТОПі Google, то СЕО-просування – перша сходинка на шляху до успіху. SEO – це практика збільшення трафіку веб-сторінок з пошукових систем, допомагає веб-сторінкам займати більш високе місце в результатах видачі пошукової системи.

Оптимізація сайту включає комплекс заходів, спрямованих на підняття позицій в ПС:

  • Доведення текстового і мультимедійного контенту до високих показників унікальності, читабельності і корисності.
  • Присвоєння клікабельної адреси URL.
  • Розстановка метатегів (Title, Description, заголовків h1-h6), ключових слів і запитів.
  • Ранжирування посилань.
  • Перелінковка документів.
  • Встановлення системних файлів robot.txt, sitemap.
  • Поліпшення юзабіліті і навігації.
  • Робота з поведінковими та комерційними факторами.

Глибокий аналіз контенту з урахуванням мінливих вимог пошукових систем дозволяє підвищити впливовість сторінки і обійти конкурентів. Самостійне просування веб-сайтів фактично неможливо, якщо ви не володієте профільними знаннями по темі. Робота затягнеться на невизначений час і не принесе очікуваного результату.

Оптимізація сайту з дизайн-студією «Арт_Бро»

Прогноз результату SEO просування сайту залежить від вихідного стану ресурсу та конкурентоспроможності бізнесу. СЕО-фахівець безкоштовно підготує аудит веб-сайту і розроблять план просування з урахуванням останніх нововведень пошукових систем. Ми виявимо технічні і seo-дефекти, розробимо масштабне семантичне ядро ​​і оптимізуємо сторінки веб-ресурсу під задані ключі.

Уже через місяць оптимізація принесе «плоди» і сайт почне впевнено підніматися вгору по вибраних ключових запитах. Протягом декількох місяців ви відчуєте ефективність просування, що позитивно відіб’ється на розвитку бізнесу.

Ви можете замовити якісне вдосконалення проекту прямо зараз, за телефонами в розділі контакти, або зв’яжіться з нами за допомогою кнопки зворотного зв’язку.

Оптимізація сайтів від професіоналів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *