Інтерв’ю з власницею Hallove Beauty zone (Львів) чарівною пані Галиною

Дизайн студія Арт_Бро вітає власницю Hallove Beauty zone з відкриттям бізнесу та перемогою в номінації КЛІЄНТ МІСЯЦЯ. 26 жовтня у Львові пройшло відкриття надзвичайного закладу. Це не просто салон краси, а 2-х поверховий бюті-простір у якому можна відпочити всією сім’єю. Тут Ви не просто станете гарним, але і круто відпочинете.

Як  і обіцяли, ми звернулися до пані Галини з проханням приділити нам увагу і відповісти на  цікаві запитання. Ви зможете ближче познайомитись з власницею центру та дізнатись більш детально про сам Hallove Beauty zone.

  • Пані Галино, коли і як народилася ідея відкриття Вашого закладу? Як Ви прийшли в індустрію краси?

Інтерв’ю з власницею Hallove Beauty zone (Львів) чарівною пані Галиною

Ідея Hallove beauty zone виникла 2 роки тому. Коли Галочка працювала в красі серед лісу зеленого і в 5 зірковому готелі Radisson Blu, і оточували її саме красиві та успішні люди. Обслуговувалася в самому  дорогому салоні краси і відчувала на собі що таке справжній сервіс. Галочка поверталася додому до Львова на наш район Левандівка і їй дуже не вистачало цього сервісу і вона їздила в Центр за цим комфортом! Так як я знала, що скоро піду в декрет і ми до цього готувалися + додаткова ідея виникла, що це має бути суто сімейний проект з дитячою кімнатою + кав’ярня. Так як не має у нас на р-ні чудової смачної кави та атмосферного місця, де можна відпочити духовно та естетично! Тому і виникла історія з таким дивовижним проектом!

Відповідно те чого не вистачало мені в повсякденному житті і стало моїм стилем життя! Прийшлося влитися в індустрію моди, не як професійний майстер hair, nail, makeup, а як професійний керівник. Організувала правильний процес роботи та створила систему сервісу, з якою рівняються одні з найкращих салонів Львова. До речі у нас не просто салон краси! У нас б’юті простір, та місце, де люди відпочивають як естетично так і духовно!

  • Як Ви вважаєте, чим саме повинен привертати увагу центр HalloveBeautyzone ?

Hallove створений для всієї сім’ї. Мама+син+дочка, мама+тато+доця+син , бабця+внучка+внучок, подруга+подруга+друг, коханий+кохана. В основному для мамочок в декреті, які не мають на кого залишити своїх малюків, а хочуть піти і по релаксувати. Тому наш простір створений саме для них! Це сама головна ізюминка простору Hallove.

  • Скільки часу зайняла процедура підготовки до відкриття?

вивіска - Арт_Бро Львів

Процес створення проекту Hallove beauty zone and harmony space зайняв 2 роки, з яких 7 місяців ми потратили на дизайн проекту, рік на ремонт, так як площа сягає 140 кв.м. Коли ми зайшли в приміщення, тут були одні бетонні стіни без комунікацій! А зробили ми повний фул з 0! Над назвою я думала більше ніж пів року! І отримали назву Hallove. Про назву окрема історія!

  • Яку ціль Ви ставили перед собою відкриваючи центр?

Основна ціль створення Hallove beauty space була створити комфортне середовище та якісний сервіс для всієї сім’ї на Левандівці. Щоб не їхати  за сервісом далеко кудись, ми створили його прямо в нас в будинку…!

  • Як Ви оцінюєте рівень послуг в сфері краси у Львові?

Рівень сервісу в сфері б’юті  у Львові саме в центральній частині я оцінюю за п’ятибальною системою 5 з 5 , а от в віддалених окремих районах, наприклад р-н Левандівка, оцінка сервісу та якості обслуговування 2! Ну вже тепер 5.

  • Чому вибрали саме цю назву свого бізнесу? Це з чимось пов’язано?

Чому саме назва Hallove? Над наз-вою я працювала більше пів року. В ній заложено дуже багато особистого, що пов’язано  з нашою сім’єю! Hallove :

– походить від ім’я Halyna. Перших 3 букви, так як моє ім’я Галина і моя мама Галина, яка займається перукарством більше 25 років !

– перші три букви поєднані як H+A=Love Галина + Андрій = Любов 

– Галина Любить 

– Hall love – в перекладі хол любові, так як у нас багато холів розділених  б’юті послугами!

– Hallo love – привіт, алло любов!

  • Розкажіть про концепцію центру?

вивіски - Арт_Бро

Концепція простору Hallove розподілена на декілька зон:

  1. Це верхній поверх де розміщена міні кав’ярня та очікувальний зал, де також можна випити чашечку кави, з’їсти десерт або бургер, роли!
  2. Дитяча кімната (kids club) – створена для матусь які хочуть зробити б’юті послуги  та не мають на кого залишити своїх малюків. Тепер у них з’явилася така можливість! Дітки щасливі, а матусі релаксують!
  3. Перукарська, мейкап, бров зона (hair zone, makeup, brow zone) в одному залі!
  4. Манікюрна зона (nail zone)
  5. Спа зона (spa zone+lash)
  • Що для Вас важливіше: бізнес, який приносить задоволення, чи бізнес, який приносить прибуток?

Я вже досягла такого рівня статусу в плані фінансового, що для мене на першому місці бізнес, який приносить задоволення! Я хотіла створити щось для душі та задоволена результатом на 100% від того як все в даний час виглядає. Є звичайно над чим працювати, щоб Hallove ставав ще кращим з кожним днем. Тому працюємо невпинно кожного дня, щоб він був номер 1 у Львові серед б’юті закладів!

  • Що будете робити для того, щоб відношення з клієнтами були довгостроковими?

Наше Відношення до гостей які завітали у  наш простір Hallove звичайно особливе. У нас привітний персонал, зустрічаємо всіх з усмішкою і проводжаємо також з усмішкою. Кава+чай, найсвіжіша преса глянцевих журналів, для того щоб дівчатка були в курсі всіх найтрендовіших  подій в світі моди та краси! Майстри, професіонали своєї справи! Вони люблять свою роботу та віддані їй і виконують найвибагливіші побажання кожного, хто завітав у наш простір. Від найменшого до найстаршого відвідувача.

Звучить лайтова музика в кожному із залів, у вбиральні, щоб людина по максимуму отримала задоволення від того що побувала у нас!

  •  Чи будуть в центрі знижки і якщо так, то для кого?

Внутрішня поклейка скла, дзеркал - Арт_Бро

Система знижок діє у нас від самого початку відкриття Hallove. Нам було дуже важливо в перші дні протестувати всі послуги на якість, та було важливо почути перші відгуки про наш простір та персонал! В подальшому також діють акції, максимально робимо рекламу та розіграші раз в тиждень, щоб люди дізнавалися побільше про нас і залишалися з нами на завжди.

Яка система знижок діє в даний момент :

  1. Карта постійного клієнта зі знижкою – 10%! Їі можна було отримати в перші 2 тижні офіційного відкриття!
  2. Карта накопичувальна (9 раз відвідали простір Hallove на 10-й раз безкоштовна процедура на суму, яку ми виводимо методом плюсування).  
  3. Giveaway проводимо раз в тиждень на Facebook та Instagram! Розіграш сертифікатів на будь-яку суму!
  4. Заохочування клієнтів під час якоїсь б’юті послуги. Ми можемо просто так запропонувати якусь додатково!
  •  Чи будуть у Вашому меню унікальні послуги?

Унікальність всіх послуг в тому, що їх виконують унікальні та дуже талановиті люди.

  •  Як Вам вдається суміщати бізнес і материнство? Чи допомагає чоловік порадами?

Задовго до настання материнства я затіяла цю ідею, яку виношувала довгий час і одночасно виношувала бажання стати мамою. Тому, можливо вже від початку зародження цих двох бажань, мені в даний момент легко з цим справлятися. Я була морально і фізично готова до цього! А чоловік моя сама основна підтримка і опора! Він моя права рука. Без нього, нічого цього не було б! Також велика заслуга і підтримка була з боку нашої мами, наших батьків, багатьох людей, які підтримували нас весь цей час і приклали багато своїх талантів по одинці, щоб цей проект став реальністю!

  •  Які відношення Ви будете будувати з клієнтами: Дружні чи в рамках ділового спілкування?

Від самого першого дня відкриття в мене стояла мета, що всі хто завітає у наш простір стають частинкою нас. Тобто гостями, друзями, людьми, яких ми любимо! Завжди раді зустрічати та бачити у нас!

  • Чи не плануєте з часом розширення бізнесу? Послуг в центрі?

Плануємо масштабуватися по всьому Львову з часом, коли Hallove почне працювати як швейцарський годинник! Також є ще багато класних ідей, які Ви з часом побачите на власні очі та відчуєте атмосферу цих закладів.

  •  Хто Ви за освітою?

Як не дивно зараз звучить «Менеджер організацій». Закінчила Львівський Державний Університет Внутрішніх справ. Коли поступала у вищий навчальний заклад і подумати не могла, що саме ця професія – це насправді моє рідне! В мені надзвичайно багато талантів! Не те що я себе нахвалюю, але насправді так і є. В студентські роки я була прогульницею та тусовщіцею. Віддаватися навчанню почала на 3 курсі і одночасно працювати! Так і розпочалося моє трудове життя, яке привело мене до моєї основної мрії і дало початок новому статусу!

  •  Як і де навчалися азам бізнесу?

світловий касетон - Арт_Бро

Всім азам бізнесу навчалася на попередній роботі! Я з 21 року вже була директором елітного італійського бутіка в центрі Буковеля, а потім ми переїхали в готель працювати. Там орендували приміщення під бутік! Там всього основного навчилася:

  • Відповідальності
  • Витримки
  • Комунікабельності 
  • Вихованості
  • Манерам
  • Якісного та планового мислення
  • Мудрості за 8 років віддачі одній роботі
  • Креативності
  • Естетичного бачення прекрасного
  • Навчилася любити себе та оточуючих такими які вони є з середини! А не обгортку!
  •  Як будете навчати персонал? (тренінги і т.п.)

Навчати персонал будемо в процесі роботи. Звичайно будуть корпоративні тренінги, тренінги особисто для кожного майстра окремо для підвищення кваліфікації, також мотиваційні тренінги!

  •  Яку ціль ставили перед собою відкриваючи бізнес?

Сама основна ціль була відкрити проект мрії, та щоб він став номер 1 у Львові!

  •  Скільки людей працює у Вашому центрі?

У даний момент працює 8 чоловік! Планується 10.

  •  Без чого не вийде ні один клієнт з HalloveBeautyzone?

Інтерв’ю з власницею Hallove Beauty zone (Львів) чарівною пані Галиною

Кожна людина виходить з Hallove з почуттям щастя та поглядом на себе з думкою про те, яка (який) ж я Красива(вий)!

Дякуємо пані Галина за цікаву розмову та бажаємо успіхів у Вашому бізнесі! Ну і трохи конкретики , що працівники Арт_Бро зробили для Hallove Beauty zone:
– Макетування, погодження, виготовлення та монтаж зовнішньої реклами
– Макетування, виготовлення та монтаж внутрішньої реклами
– Дизайн та виготовлення поліграфічної продукції

Ми пишаємося тим, що можемо бути частинкою таких надзвичайних проектів!

Інтерв’ю з власницею Hallove Beauty zone (Львів) чарівною пані Галиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *