Друк реклами

Навіщо сучасному бізнесу потрібен друк реклами? Поліграфія – відмінний інструмент для залучення нових клієнтів. Вона універсально підходить будь-якого виду діяльності. Завдяки друкованим матеріалам можна поліпшити імідж компанії. Це відмінний спосіб підвищення довіри до марки або бренду. Людина на 90% помічає і запам’ятовує візуальні образи. Тому ексклюзивна реклама в руках з вашим логотипом стане своєрідним якорем в пам’яті людей. І найголовніше, такий маркетинг, дійсно, допомагає підвищити продажі.

Який друк реклами вибрати?друк реклами - Арт_Бро

До поліграфічної продукції відносяться, як звичайні візитки, так і величезні щити із зовнішньою рекламою. Вибирати вид продукції слід за принципом її функціональності. Якщо пакети, папки і ручки, оформлені у фірмовому стилі, будуть для клієнта своєрідною “нагадувалкою” про ваші послуги і створювати респектабельний імідж. То флаєри та листівки спрямовані на залучення свіжої аудиторії. А ось завдяки каталогам і буклетам з товарами, людина розгляне товар, проаналізує ціни і зацікавиться питанням покупки.

Одним з найефективніших засобів, щоб заявити про себе, є друк реклами для зовнішнього розміщення, уздовж найбільш активних магістралей. Але тут також варто відштовхуватися від пропонованої продукції. Наприклад, банери про готель або хостел доцільно розмістити при в’їздах в місто, на різних шосе або вокзалах. А ось про адвокатські послуги заявити неподалік суду, ділового центру і центральних відділів поліції.

Найпопулярніші види друкованої продукції:

  • Флаєри, візитки, листівки;
  • Буклети, каталоги;
  • Банери;
  • Календарі, пакети, фірмові папки і календарі;
  • Плакати.

Приходьте за просуванням до кращих

Арт_Бро пропонує виготовлення друкованої реклами. За свої гроші ви отримаєте розроблені досвідченими дизайнерами і маркетологами продукти. Для нас не проблема терміновий друк.

В кожному виробі ми підкреслимо ваш особистий стиль і індивідуальність. Можемо створити крутий логотип або унікальний брендбук. Вміємо працювати з колірною гамою, шрифтами, дизайнерськими інструментами. Пропонуємо послуги комплексно і окремо.

Зустрічають по одягу… Обличчя вашої компанії сподобається клієнтам, якщо ви довіритесь Арт_Бро!

Ви можете замовити всі матеріали в місті Львів, або зв’язатися з нами за вказаними контактами. Співпрацюємо з усією країною.

Ми раді новим завданням і успіхам замовників. Ціна не засмутить вас. Звертайтеся!

Друк реклами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *