Реклама в Європі: Арт_Бро подорожує Віднем

В попередній статті ми розказували про ефективну рекламу, а сьогодні ділимось досвідом про рекламний ринок Відня. Нещодавно один із Арт_братюнь подорожував Європою і помітив явні зміни в розміщенні зовнішньої реклами. Читайте нижче як реклама в Європі дійсно зацікавлює:

  • Закритий простір. На зміну нудним сітілайтам та банерам прийшла мода на скляні бокси. В них не просто розповідають про продукт, а роблять цілу атракцію. До прикладу магазин «HABARI». Малі та великі елементи повсідались кожний на своє місце.

Реклама в Європі - Арт_Бро

  • Обдумано до дрібниць. Все, навіть експонати в музеї, мають додаткові елементи, які вносять гармонію в сприйнятті об’єкту. До прикладу, в Національному природничому музеї стояв зубр, точніше його опудало, в оці якого була муха. І не просто пластикова, а справжня (муха була частина експозиції, вона там навмисно). Так само і в рекламі. Все обдумано до дрібниць. Нічого випадкового.

Реклама Відень - Арт_Бро

  • Головне – об’єкт продажу. Вітрини, як і інша реклама в Європі, не рясніють барахлом. Особливо це видно у відомих брендів. Дуже гарний фон, велика вітрина і по центру манекен (один, не п’ять) і рекламує одне плаття. При чому саме плаття займає, хоча і центральну позицію,  але 30% самого простору.

Вітрини Відня - Арт_Бро

європейська реклама - Арт_бро

  • Запам’ятай мене! Дуже часто ми попадали на сумбурну рекламу. Але вона діє!  Ми запам’ятали! До прикладу фото в журналі. Досі не розумію, що це, хто це. Якщо Ви можете зрозуміти, напишіть в коментарях:) Арт_братюні будуть вдячні!

реклама в журналі Відень - Арт_бро

І ось ще одне фото європейської реклами:

реклама в Європі - Арт_Бро

Головна ідея в цій подорожі – натхнення для Вас, наші любі Клієнти. Ми познайомились з новими трендами, усвідомили помилки та побачили їх рішення, щоб бути ще кращими! Звичайно, ми описали не всі європейські ідеї, адже використовуємо їх в роботі. Але саме ці для Вас та Вашого натхнення!

Подорожуйте, надихайтеся!

Реклама в Європі: Арт_Бро подорожує Віднем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *