Клієнт місяця – туристичне агентство “Амалія Тур”

Амалія Тур - клієнт місяця Арт_БроВ номінації “Клієнт місяця” у лютому перемогла туристична агенція “Амалія Тур”. Засновник цієї компанії, пані Аліна, погодилась поділитись досвідом з читачами блогу “Арт_Бро”. 

➤  Розкажіть, будь ласка, як до Вас прийшла ідея створення туристичної компанії Амалія Тур? Що Вас надихнуло?

Ідея створення власного туристичного агентства приходила до мене багато разів, особливо коли багато подорожуєш, спостерігаєш на якому рівні в світі працює сфера послуг і на якому низькому вона є в нас, в Україні.

Саме бажання створити дійсно стабільне, надійне агентство, де будуть надаватись якісні послуги, тим самим виходити на європейський рівень, підштовхнуло мене до відкриття власної туристичної агенції за іншими стандартами, не такої як у всіх.

➤  Яка Ваша місія? 

Купуючи тур, мало хто розуміє що він не просто купляє пакет документів і путівку як на картинці. Людина довіряє турфірмі саме цінне – своє здоров’я, свій відпочинок, свою безпеку, фактично купуючи «кота в мішку», і порахувати «це» він зможе коли прилетить на місце призначення. Так ось наша задача – аби очікування туриста співпали з тим, що йому запропонували у нас в офісі. Саме тому перед бронюванням туру ми спілкуємось з клієнтом і випитуємо його побажання до дрібниць адже основною місією «Амалія Тур» є отримати задоволеного клієнта.

➤  У Вас дуже лаконічний слоган, що легко запам’ятовується. Розкажіть історію його виникнення.  

турагентство Амалія ТурАмериканські вчені довели, що туристичні подорожі покращують здоров’я людини, розширяють кругозір, при цьому розвивають розумові здібності, а відвідування нових місць і свіжі враження позитивно впливають на профілактику хвороби Альцгеймера. Також відомий факт, що люди не виїжджають на відпочинок протягом декількох років частіше мають проблеми з серцем, ніж ті хто подорожує хоча б раз в рік.

Відтак, Амалія Тур прагне з кожним своїм туристом відкривати світ разом, світ, який настільки дивовижний і прекрасний що може позмагатись з самими надзвичайними картинками створеними в фотошопі. А також показати людям, що подорожувати і підтримувати себе в формі можна і потрібно не завжди маючи в кишені тисячі…

Амалія Тур – Світ починається тут…

➤  З якими складнощами Ви зіштовхнулись при відкритті бізнесу?

Враховуючи недовіру населення до деяких туроператорів та неприємні ситуації, з якими стикаються туристи, тепер до турагенств люди ставляться дещо насторожено. Тому, основними труднощами з якими ми стикнулись на початку нашої діяльності, було завоювати довіру туриста. Зараз, наші улюблені туристи, в 90% повертаються до нас знову і знову адже ми ставимось до них як до найдорожчих друзів, так зване “сарафанне радіо” спрацювало для “Амалії Тур“ досить швидко і в нас з’явилось більше півтисячі постійних клієнтів за останній рік. “Амалії Тур” стали довіряти, ми ЗАВЖДИ на стороні нашого туриста і до останнього відстоюємо його права в разі виникнення непорозумінь, що було перевірено на досвіді інших.

➤   Чим особлива Ваша бізнес ідея? Зараз дуже багато турагенств але Ви зуміли реально виділитися. Поділіться з читачами – як саме це вдалося. 

команда АмаліїНаша ідея особлива тим, що в нас немає першочергової мети заробити гроші на туристі. Наша мета – відкрити людям світ та якісно виконати свою роботу. В деяких випадках ми продаємо подорожі з мізерним заробітком проте надійного туроператора, тоді як багато хто продає того оператора, на якому можна більше заробити а про те, чи вилетить турист вчасно, чи поселять його в обраний готель, думають в останню чергу. В “Амалія Тур” ситуація зворотна, от чим ми і відрізняємось від інших.

Іншою нашою родзинкою є те, що ми працюємо БЕЗ вихідних і БЕЗ обіду, тому людям не потрібно підлаштовуватись під наш робочий графік, ви можете завітати до нас у будь-який зручний для Вас час.

➤  Які послуги Ви пропонуєте своїм клієнтам?

Ми пропонуємо різні види відпочинку, з індивідуальним підходом до кожного клієнта. Це відпочинок за кордоном, автобусні тури, дитячий та молодіжний відпочинок, поїздки в дитячі табори, тури для молодят, весільні церемонії з екзотикою, літній відпочинок в Європі, Туреччині, Єгипті, Кіпрі, Греції, Тунісі, Ізраїлі, Індонезії, Балі, Домінікані, Індії, Таїланді, Філіппінах, Австралії.

Амалія запрошує ВасОкрім того, в нас є ексклюзивні тури, такі як, подорожі за сценарієм. Це красива історія, придумана вашою уявою, втілена в життя під час подорожі. Наші творчі співробітники допоможуть скласти сценарій спеціально для вас, для ваших друзів або вашої другої половинки! У такій подорожі можливо все: стати Робінзоном на власному острові або капітаном яхти, мушкетером чи власником замку, фотохудожником або фотомоделлю у Франції. Можна перенестися в будь-яку епоху, вибрати місце дії – і зіграти роль, яка подобається саме вам»

Мандрівка у найвіддаленіші місця земної кулі чи навіть фотографії з пінгвінами на фоні айсберга – це VIP-пропозиції, які доступні у будь-який час. Відпочинок з підвищеним рівнем комфорту, незабутні враження та емоції, що запам’ятаються надовго.

Кожен VIP-тур створюється спеціально під конкретного клієнта. Ми пропонуємо розкішні подорожі за ексклюзивними туристичними напрямками. Острови св. Маврикія з фешенебельними готелями на березі океану, Ямайка, Сейшели, Антигуа – це справжні туристичні перлини. Також в нас є послуги приватної авіації. На борту літака будете тільки ви і ваші гості. Крім того, наше агентство зможе орендувати для вас невеличку моторну яхту або ж цілий плавучий палац. Давно вже підраховано, що оренда яхти за вартістю практично дорівнює, а іноді і є нижчою від ціни номера комфортабельного готелю.

Також, В нас є авіакаси, ми займаємось пошуком найвигідніших та найзручніших авіаквитків та усіма видами страхування, візовою підтримкою, міжнародною телефонією, навчанням за кордоном, MICE, а також у нас можна придбати подарункові сертифікати. 

➤  Чому відпочинок з Амалією це надійно та круто? 

Амалія Тур запрошує Вас«Амалія Тур» немає, на відміну від більшості турагенств, обмежень по роботі з певними категоріям достатку туристів.  Ми працюємо та підбираємо тури усім бажаючим на будь-який гаманець, не зважаючи на те чи у туриста бюджет 50 доларів чи 50000 доларів, підхід в нас до кожного індивідуальний. Звісно, ми інформуємо туриста що, до прикладу, в подорожі до Парижу за 80 Євро за двох ви не проживатимете в 5 зірковому готелі, ви не будете мати харчування ALL, але натомість отримаєте заряд позитивної енергії та нові відчуття на 1000%. В цей час, якість, безпеку та індивідуальний супровід ми гарантуємо усім нашим туристам, незалежно від бюджету. Крім того, до кожного нашого туриста прикріплюється індивідуальний менеджер, який перебуває на зв’язку 24/7 і вирішує всі питання, що виникають. Ми ніколи не залишаємо туриста, продавши тур.

➤  Як знайти «Амалію тур» у Львові? 

Львів, вул. Туган-Брановського, 6

Ми працюємо щодня, без вихідних, без обіду з 9:00-20:00

Або телефонуйте: 073 373 00 07 | 067 263 00 07 | 050 263 00 07

➤  Які гарячі пропозиції у Вас існують?

Менеджери Амалія Тур щодня моніторять десятки туроператорів і знаходять найгарячіші та найпривабливіші пропозиції, яких немає в інших агентствах. Гарячий тур – це чудовий спосіб зекономити. Так, наприклад, відомо, що в грудні «горить» Таїланд. І це насправді найкращий час, щоб там побувати. Наприкінці травня «горить» Хорватія, а у вересні – Туреччина і Болгарія. Тож, якщо ви готові вирушити у подорож будь-якої хвилини, то вам неймовірно пощастило. Окрім того, у нас автобусні тури по Україні всього від 345 гривень, а також тури по Європі від 45 євро. Часто буває, що наші туристи літали на відпочинок у Єгипет лише за 200 доларів на 7 днів з харчуванням і перельотом, іншими словами – весь пакет».

➤  Чи існують у Вас привілегіі для постійних клієнтів?

Так, у нас існує Туристичний Клуб “Амалія Тур”. Клуб став свого роду спільнотою любителів подорожувати, усі раніше не знайомі між собою туристи стали хорошими друзями, ми проводимо зустрічі, обговорення, обмін досвідом, спільні поїздки.

Щоб стати членом клубу і отримати картку члена клубу є ряд вимог, при відповідності яким ви матимете такі привілеї : – безкоштовний трансфер до аэропорта, індивідуальна розробка та розрахунок турів без попередньої передоплати, прикріплення постійного індивідуального менеджера, особисте і першочергове повідомлення про найгарячіші пропозиції та багато інших.

Клієнт місяця – туристичне агентство “Амалія Тур”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *